از ۲محصول فناورانه جهتِ استفاده در صنایع غذائی در دومین همایش ملی خرمای بوشهر رونمایی شد.
به گزارش دیارجنوب، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی بوشهر گفت: در دومین همایش ملی خرمای کشور در بوشهر از دو محصول فناورانه خمیر خرما و شیره خرما رونمائی شد.
مهدی صفوی افزود: تولید خمیر خرما به عنوان یکی از فرایند های ویژه در صنعت غذا به شمار می آید و در اثر این فرایند هزینه حمل و نگهداری کاهش می یابد .
وی خاطرنشان کرد: همواره نگهداری خمیر خرما با چالش هایی روبروست که سخت شدن تیره شدن رنگ و فساد میکروبی از آن جمله است و طی فرایند تولید این محصول فناورانه زمان پیشبینی شده برای نگهداری محصول۷۰ تا ۱۰۰ درصد بیشتر از زمان فعلی نگهداری محصول در واحد های صنعتی است.
وی تصریح کرد: رفع نیاز فناورانه تولید شیره خرما به عنوان جایگزین شیره نبات هم توسط مشاور شرکت شهرک های صنعتی خوزستان رفع شد و از این محصول رونمائی شد.
صفوی افزود: توجه به نیازهای فناورانه در صنایع بومی و سنتی استانها ضرورت دارد و اگر به آن توجه نکنیم از دنیا عقب می مانیم زیرا شرایط رقابتی در این حوزه سخت و سرعت تحول فناوری بسیار بالا است.
یکی از روشهای تولید محصولات پیشرفته، دانش بنیان کردن شرکتها است که در این زمینه شرکت شهرک های صنعتی اعتبارات و حمایت های ویژه ای در نظر گرفته است.
شایان ذکر است در همایش ملی نمایشگاه و جشنواره خرمای بوشهر با اهدا لوح تقدیر و تندیس به مدیرعاملین شرکت شهرکهای صنعتی بوشهر و خوزستان در زمینه شناسایی و رفع نیاز های فناورانه از وی تقدیر شد.